سوپ یک پیش غذای بین المللی است که انواع مختلفی دارد. یکی از ویژگی های سوپ که آن را به محبوب ترین پیش غذا در سراسر دنیا تبدیل کرده، این است که می توان آن را برای هر ذائقه ای تغییر داد. علاوه بر این، استفاده از انواع سبزیجات مانند جعفری، هویج، کرفس، پیاز، سیر، انواع کلم و … در سوپ، آن را به پیش غذایی مفید برای بدن تبدیل می کند.در ادامه چند روش مختلف برای طرز تهیه سوپ سریع را به شما آموزش خواهیم داد.
سوپ به عنوان یک منبع غنی از انواع ویتامین ها و مواد مغذی می تواند مقاومت بدن را بالا ببرد و از شما در برابر بیماری ها محافظت کند. سوپ از جمله پیش غذاهایی است که به تامین آب بدن کمک می کند و همچنین با افزایش احساس سیری در روند کاهش وزن و جلوگیری از اضافه وزن موثر است.
1.طرز تهیه سوپ سریع؛ طرز تهیه سوپ مخلوط
برای تهیه این سوپ خوشمزه به مواد زیر نیاز داریم:
گوشت مرغ: نصف 1 سینه کامل
جو پوست کنده: 1 پیمانه (پیمانه خود را یک لیوان متوسط انتخاب کنید)
سبزی سوپ (گشنیز و جعفری خرد شده): 2 تا 3 قاشق غذاخوری
هویج: 2 عدد کوچک یا متوسط
پیاز: 2 عدد کوچک
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری سر پر
روغن مایه: 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه:
جو پوست کنده را از چند ساعت قبل در آب بریزید و بخیسانید. سپس جوها را همراه با چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزد. تا زمانی که جوها لعاب بیندازند باید روی حرارت ملایم باشند.
یکی از پیازها را به کمک رنده، ریز کنید و تفت دهید. هویج ها را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. زردچوبه و فلفل را به مواد بیافزایید.
سینه مرغ را با یک پیاز و مقداری زردچوبه به همراه دو لیوان آب روی شعله قرار دهید تا نیم پز شود. بعد از نیم پز شدن، سینه مرغ را ریش ریش کنید و به مخلوط پیاز و هویج اضافه کنید و تفت دهید تا کمی سرخ شود. سپس جو را با چهار لیوان آب به محتوایات قابلمه اضافه کنید و حرارت زیر آن را زیاد کنید تا آب سریع به جوش آید.
در ادامه طرز تهیه سوپ سریع، بعد از به جوش آمدن آب، حرارت زیر قابلمه را کم کنید و اجازه دهید سوپ با حرارت ملایم جا بیفتد. سپس رب گوجه فرنگی را با کمی روغن تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود. سپس آن را با یک لیوان آب جوش رقیق کنید و به سوپ اضافه کنید. نمک را اضافه کنید و در مرحله آخر سبزی خرد شده را اضافه کنید تا طراوت سبزی از بین نرود. پس از آماده شدن سوپ می توانید آن را به همراه آب لیمو ترش تازه سرو کنید.
2.طرز تهیه سوپ سریع؛ طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ
برای پخت سوپ قارچ و مرغ به مواد زیر نیاز داریم:
قارچ تازه: 300 گرم
بال و گردن مرغ: حدود 300 گرم
هویج متوسط: 2 عدد
نخود فرنگی: 50 گرم
فلفل دلمه ای خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
آرد گندم: 3 قاشق غذاخوری
کره: 50 گرم
شیر: 1 لیوان بزرگ
خامه صبحانه: 3 تا 4 قاشق غذاخوری
پودر سیر: 4/1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را با یک رنده ریز کنید و در کمی روغن سرخ کنید. سپس بال و گردن مرغ، هویج، نخود فرنگی و فلفل دلمه ای را با کمی نمک و زردچوبه به پیاز های سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید. در ادامه یک استکان آب به محتویات اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا جایی که آب به اندازه سه یا چهار قاشق غذاخوری شود. در ادامه طرز تهیه سوپ سریع، آرد را با کره کمی تفت دهید و نمک و فلفل را با آن مخلوط کنید. کم کم شیر را اضافه کنید و هم بزنید که آرد گلوله نشود. مرغ و مخلفات همراه با آن و قارچ حلقه حلقه شده را به مخلوط آرد اضافه کنید و مرتب سوپ را بهم بزنید. در مرحله بعد پودر سیر و جعفری خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ به غلظت مناسب برسد. در آخر سوپ را از روی حرارت بردارید و خامه را به آن بیافزائید. سوپ شما آماده سرو است.
3.طرز تهیه سوپ سریع؛ طرز تهیه سوپ قارچ و جو
مواد لازم جهت تهیه سوپ قارچ و جو:
جو پرک: 1 لیوان
قارچ خرد شده: 2 لیوان
هویج: 3 عدد
شیر: 2 لیوان
سیر: 3 حبه
سینه مرغ: 1 عدد
خامه: 5 قاشق غذاخوری
کره: 2 قاشق غذاخوری
شوید، نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ سریع:
جو پرک و سینه مرغ را با یک و نیم لیتر آب روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید به آرامی بپزد تا حدی که جو لعاب بیندازد. در حین پخت، هویج را نگینی خرد کنید و به مرغ و جو اضافه کنید.
بعد از پخت، مرغ را ریش ریش کنید و مجددا به همراه شیر داغ، کره و قارچ خرد شده روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید بپزد. در مرحله آخر سوپ را از روی حرارت بردارید و خامه را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید. سپس سوپ را درون ظرف بکشید و با شوید خشک روی آن را تزئین و نوش جان کنید.
4.طرز تهیه سوپ سریع؛ طرز تهیه سوپ سبزیجات با مرغ
جهت آماده کردن سوپ سبزیجات با مرغ به مواد زیر نیاز داریم:
هویج: 6 عدد
کرفس: 6 شاخه
پیاز: 2 عدد
برگ بو: 2 عدد
مرغ: به میزان دلخواه
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: به میزان لازم
کره: به مقدار کم
سیر: 2 حبه
موسیر: 4 عدد
جعفری: 5 شاخه
اسفناج: 200 گرم
لیمو: 1 عدد
طرز تهیه:
دو عدد هویج و دو عدد کرفس را خرد کنید و به همرا پیاز، برگ بو، فلفل، کمی نمک و تکه های مرغ در قابلمه ای بریزید. قابلمه را تا جایی که روی مواد را بپوشاند، آب کنید. آن را روی حرارت کم قرار دهید و اجازه دهید مواد بپزد.
در ظرفی دیگر ابتدا روغن زیتون، کره، سیر، موسیر و جعفری خرد شده را تفت دهید تا نرم شوند. در ادامه طرز تهیه سوپ سریع، هویج ها و کرفس های باقی مانده را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به مواد تفت داده اضافه کنید و چند دقیقه دیگر اجازه دهید تا بپزند.
بعد از پخت کامل مرغ، آب آن را از صافی رد کنید و به ترکیب سبزیجات بیفزایید و اجازه دهید روی حرارت ملایم بپزند. در آخر اسفناج را اضافه کنید.
در پایان آب لیمو ترش را به سوپ اضافه کنید و میزان نمک و فلفل آن را اندازه کنید. برای سرو، سوپ را در ظرف بریزید و تکه های مرغ پخته شده را روی آن قرار دهید. سوپ شما آماده است.
جمع بندی
در این مقاله به چند روش مختلف و رایج طرز تهیه سوپ سریع اشاره کردیم. سوپ ها بسیار متنوع هستند. هر کس می تواند با توجه به ذائقه خود موادی را به سوپ اضافه و یا از آن کم کند و از طعم بی نظیر آن لذت ببرد. همچنین سوپ ها می توانند وعده های غذایی مناسبی برای بیماران، مخصوصا افرادی که دچار سرماخوردگی هستند، باشند. شما می توانید بسیاری از مواد با کیفیت، لازم برای انواع سوپ را از سایت ارزانسرا خریداری کنید و درب منزل تحویل بگیرید.