یکی از نوشیدنیهای خوشمزه و دلچسب فصل تابستان، یخ در بهشت است. یخ در بهشت را با انواع میوههای تابستانی میتوان تهیه کرد و از خواص آن بهرهمند شد. یخ در بهشت همانطور که از اسمش میتوان فهمید، از یخ با طعمهای میوهای متفاوت درست میشود. یخ در بهشت یکی از نوشیدنیهایی است که همه ما را به خاطرات دوران کودکی بر میگرداند. در ادامه این مقاله از مجله اینترنتی ارزانسرا با طرز تهیه یخ در بهشت با ما همراه باشید.
1- طرز تهیه یخ در بهشت با شربت آلبالو:
مواد لازم برای تهیه یخ در بهشت با شربت آلبالو:
- آب آلبالو: 1 لیتر
- شکر: 200 گرم
- آبلیمو تازه: 2 قاشق غذا خوری
- وانیل: نوک قاشق چای خوری
در مرحلهی اول شکر، آب آلبالو و آبلیمو و وانیل را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید به جوش آید. شکر را به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا کامل حل شوند. زمانیکه شکر حل شد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید ترکیب در حرارت کم بجوشد. بعد از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مواد سرد شود. سپس مواد را در یک ظرف فلزی بریزید و به مدت 3 ساعت در فریزر قرار دهید تا ترکیب کامل یخ بزند. در نهایت، مواد را داخل مخلوطکن بریزید تا کامل ریز شوند. نوشیدنی شما آماده سرو است.
2- طرز تهیه یخ در بهشت پرتقالی
مواد لازم برای تهیه یخ در بهشت پرتقالی:
- آب پرتقال : 2 پیمانه
- گلاب: 2 قاشق غذا خوری
- شکر: به میزان لازم
در مرحلهی اول، آب را در یک قابلمه بریزید و آب پرتقال را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. اگر تمایل دارید به آب پرتقال خود کمی شکر اضافه کنید و اجازه دهید شکر کاملا حل شود. سپس آب پرتقال را از روی حرارت بردارید و به آن 2 قاشق غذاخوری گلاب اضافه کنید و هم بزنید.
زمانیکه آب پرتقال سرد شد، آن را در فریزر بگذارید. وقتی تیغههای یخ روی آب پرتقال ایجاد شد، آن را از داخل فریزر بردارید و کامل هم بزنید. مجدد آب پرتقال یخزده را در فریزر بگذارید و این کار را چندین بار تکرار کنید تا نوشیدنی به حالت یخهای کاملا ریز درآید. نوشیدنی را در یک لیوان بریزید و در صورت تمایل با برگ نعناع آن را تزئین کنید.
اضافه کردن گلاب به یخ در بهشت، علاوه بر آنکه به یخ در بهشت طعم خوبی میدهد، باعث میشود که یخهای موجود در این نوشیدنی زود آب نشوند.
علاوه بر این روش، شما میتوانید با دستگاه يخ در بهشت ساز، این نوشیدنی را درست کنید. این دستگاه، فرآیند یخسازی را تسریع میکند و یخ در بهشت شما، سریع آماده میشود.
3-طرز تهیه یخ در بهشت با تخم شربتی:
مواد لازم برای تهیه یخ در بهشت با تخم شربتی:
- تخم شربتی: 2 قاشق غذا خوری
- آبلیمو: 2 قاشق غذا خوری
- شکر: نصف پیمانه
- آب: 1 پیمانه
برای تهیه این یخ در بهشت ساده، ابتدا باید مواد آماده شده را در یک ظرف فلزی بریزید و مخلوط کنید. این مواد را به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید تا کمی یخ بزند. ظرف را از فریزر بردارید و با قاشق این ترکیب را کامل مخلوط کنید و سپس مواد را مجدد در فریزر قرار دهید. این کار را چند بار انجام دهید تا مواد کامل به حالت یکدست یخ بزند. نوشیدنی شما آماده است.
4-طرز تهیه یخ در بهشت با هندوانه:
مواد لازم برای تهیه یخ در بهشت با هندوانه :
- هندوانه هشت پیمانه
- آب هندوانه یا آب دو پیمانه
- شربت ساده ( مخلوط آب و شکر) یک پیمانه
هندوانه را به شکل مکعب خرد کرده و تخمه هایش را جدا کنید. سپس داخل کیسه پلاستیکی زیپدار قرار دهید. سعی کنید آب هندوانه را داخل کیسه نریزید. کیسهها را داخل فریزر قرار دهید تا هندوانهها کاملا یخ بزند. زمان کافی برای یخ زدن هندوانهها حدود ۵ تا ۶ ساعت است.
نکته مهم : هیچ وقت هندوانهها را داخل ظرف در فریزر قرار ندهید چون به لبههای ظرف میچسبند و جدا کردن آنها کار سختی است.
هندوانههای یخزده را از فریزر خارج کرده و همراه با مقدار کمی آب هندوانه داخل مخلوط کن بریزید.
نکته : آب هندوانه برای بهتر مخلوط شدن هندوانهها استفاده میشود. می توانید آب استفاده کنید. اما با آب هندوانه خوشمزه تر است.
هندوانه ها را با سرعت پایین مخلوط کنید چون ممکن است با سرعت بالا به خوبی مخلوط نشوند. یخ در بهشت را داخل لیوان ریخته و با برشهای مثلثی هندوانه تزیین کنید.
نکته : به جای هندوانه از میوههای دیگر مثل طالبی و گرمک هم استفاده کنید.
5- طرز تهیه یخ در بهشت ایتالیایی
مواد لازم برای تهیه یخ در بهشت ایتالیایی
- شکر یک پیمانه
- آب سه چهارم پیمانه
- پوست پرتقال رنده شده یک قاشق غذاخوری
- پوست لیمو ترش سبز رنده شده 1.5 قاشق چای خوری
- پوست لیمو ترش زرد رنده شده 2 قاشق چای خوری
- آب پرتقال یک سوم پیمانه
- آب لیمو ترش زرد 3 قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش سبز 2 قاشق غذا خوری
- توت فرنگی خرد شده 4 پیمانه
شکر، آب و پوست های رنده شده را در قابلمه ای به خوبی با هم مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت گاز بگذارید و صبر کنید تا بجوشد. سپس در قابلمه را بردارید و حرارت را کم کنید و بگذارید حدود 5 دقیقه بجوشد. قابلمه را از روی حرارت بردارید و آن را خنک کنید. مواد را از صافی عبور دهید تا پوسته ها جدا شوند. حالا آب لیموها و پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید.
در غذاساز یا مخلوط کن نیمی از مخلوط آب میوه ها و نیمی از توت فرنگی ها را ریخته و تا وقتی که مایع یک دستی به دست بیاید با هم مخلوط کنید.
نکته : می توانید بعد از هم زدن آب میوه ها توت فرنگی را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید.
مواد مخلوط شده و باقی مواد را در ظروف جداگانه ریخته و در فریزر بگذارید.
پس از سه ساعت ظرف ها را خارج کرده و مواد را هم بزنید. مجددا 3 ساعت در فریزر قرار دهید. مواد را 20 الی 30 دقیقه قبل از سرو در دمای محیط قرار دهید تا کمی شل شده و حالت یخ در بهشت به خود بگیرد.